Известие

Collapse
No announcement yet.

искам да си взема една алфа моля за малко коментар и съвет колеги

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• искам да си взема една алфа моля за малко коментар и съвет колеги

здравейте колеги преди 1г и половина изкарах книжка и тогава ми оставиха дядовата кола тогава мн исках голф 4 но благодарение на djalev ве4е мисля трезво и много искам алфа ромео 156 в момента обеждавам татко да ми вземе една понеже се занимава с коли и в момента сам си харесам 1 в мобиле.де но малко ме притеснява от вутре колата как е направен салона дори може и човека да си е махнал заводската и е сложил тази нз.На мен по принцип ми харесва и така особено външен вид колата е супер бих искал малко сувет от вас
    Благодаря предварително

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...g=&tabNumber=1
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD SportWagon

Блях. Единственото хубаво са седалките от ФЛ-а може би ми се виждат. Много нарисувана, таблото и то. Но ако на теб ти харесва

И знай, че много наточените се предполага, че са юркани здраво, но може и да не е... не знам. Твоя си преценка. Тук от клуба много малко хора ше я хареат. Не че е лошо направена, просто... някак си... нещо не е на ред според мен.

Циганска история.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

и аз така мисля за това искам малко съвет иначе ако не е така таблото и отпред драсканицие е добре
      като цяла ако не погледнеш вътре е добре

Comment

По важно е в какво състояние е, а иначе и на мен вида не ми харасва, но пък ако на теб ти допада и в добро съсояние, взимай
        Но защо пък точно на тая си се спрял, смятам че може да намериш и други
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

може разбирасе просто понеже прагове джантите са добре има малко вид но горе доло от тези 2 коментара ще се откажа :Д

Comment

Първоначално публикувано от stanislav.iliev Покажи съобщение
            може разбирасе просто понеже прагове джантите са добре има малко вид но горе доло от тези 2 коментара ще се откажа :Д
            Тези прагове и брони докато излезеш да покараш тук в България и ще бъдат начупени гаранция! Хайде праговете не, ама добавката на бронята от пред гаранция, че няма да я имаш дъго време. И от зад също!
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

да мн е ниска за наще красиви пътищя
              мерси за коментарите
              Last edited by stanislav.iliev; d.m.y г., 16:15.

Comment

според мен не трябва да се влияеш от чужди коментари!
                ако на теб ти харесва външният вид остава само да се види в какво техническо състояние е колицата!
                апък за праговете и броните няма начин,или без тях или ако с тях то много внимателно трябва да се кара!

на мен лично колата ми допада с изключение на интериора,някак си ако го нямаше това синйо вътре....

късмет с търсенето!!! и най-важното е на теб да ти харесва! запомни го! в този форум повечето са чичаци,различни вкусове имат всички,ти си млад и ти трябва нещо по нестандартно!
                Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Колата е страхотна, метай се и я яхвай такъв голф 4 никога няма да намериш. Само карай внимателно.
                  "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                  К.М.

Comment

Лепвай веднага хубавицата докато не те е изпреварил някой !!! Цената е стархотна ,'щото има мно'оо вложени пари в нея ,лошото е ,че не е в БГ даже и мотора да е изцакан за до 2000 лева ще го направиш пушка. А интериора ще те радва много ,защото е уникален ,не вервам да има друго таквоз по наще географски ширини.
                    Хич не му мисли ако имаш едни 7-8 хиляди направо я взимай.
                    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                    Fiat Bravo II 1.4 90hp
                    sigpic
                    Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

като гледам кво те влече, май гоуфа е по-добрит избор
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                        като гледам кво те влече, май гоуфа е по-добрит избор
                        Mдаа определено. Голфа поне носи на такъв безумен мунинг.
                        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Стига разубеждавахте човека !!! Само светкавиците от преде не струват всичко друго си е ОК.
                          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                          Fiat Bravo II 1.4 90hp
                          sigpic
                          Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

не ме влече селския голф влече ме италианската машна почти сам се отказал от тая кола по принцип има вид но вътре не решен съм за алфа няма кои да ме обеди за друго а по нашия град сички селяни си взеха бурзи голфове 1.4 .1.6 и се мислят за POWERi изчетох много коментари тук и видях мн красиви италианки по БГ и сам решен за алфа ще избирам и ще изчакам още малко за да изкоча и аз с някоя красавица
                            Благодаря за коментарите
                            Last edited by stanislav.iliev; d.m.y г., 16:13.

Comment

Според мен малко са се престарали с тунинга моето мнение е че алфите неносят на всякакъв тунинг по скоро на по лек и елегантен затова линиите и са изчистени , но пак казвам това си е мое мнение всеки си има вкус А ще ти бъде и доста трудно да я караш в БГ
                              Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

Working...
                              X